Εδώ φτιάχνουμε μοναδικά χειροποίητα κομμάτια από μασίφ ξύλο & φυσικά υλικά

γεια! είμαστε

ο Γιώργος  η Ελισάβετ  και  η Μαρία

Είμαστε ένα νέο ζευγάρι που αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μάρτιος 2020

Μαζί με την κοινή ζωή που επρόκειτο να ξεκινήσουμε, θελήσαμε να δημιουργήσουμε και κάτι ακόμα νέο!

Σεπτέμβριος 2020

Έτσι, λοιπόν, η αγάπη και των δύο για τα χειροποίητα, το ξύλο και τα φυσικά υλικά μας οδήγησε και έγινε η αρχή της Pwood!

 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 Η ΑΡΧΗ

ποιος κάνει τι?

Η οικογένεια μας αποτελείται από τρία άτομα (για την ώρα). Ο μπαμπάς Γιώργος απασχολείται με την προσεκτική επιλογή της πρώτης ύλης και την κατασκευή των ξύλινων δημιουργιών μας με αγάπη. Η μαμά Ελισάβετ έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι του σχεδιασμού με πολύ φαντασία αλλά και ότι αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι. Όσον αφορά το νέο μέλος της οικογένειας, βάζει όλη την γοητεία και αποτελεί το πρόσωπο της PWood, η μικρούλα Μαρία είναι το μοντέλο της.

 Ο ΣΤΟΧΟΣ

κοντά στη φύση

Μετά από μελέτη βρήκαμε ότι τα ξύλινα παιχνίδια έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τα παιδιά (όπως μπορείτε να δείτε στο Why wood?) και αποφασίσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Βέβαια η φαντασία μας οδήγησε και σε άλλα δημιουργικά μονοπάτια που ενθουσιάζουν τα μεγάλα παιδιά .

Ένας από τους στόχους μας είναι να δημιουργήσουμε παιχνίδια που θα παραμείνουν ενδιαφέροντα ακόμα και αφού τα παιδιά μεγαλώσουν. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να σχεδιάσετε ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να συζητάμε και να δουλεύουμε πάνω στο σχέδιο μέχρι να είμαστε και οι τρείς ευχαριστημένοι με αυτό. Αλλά τελικά, το αγαπημένο μας κομμάτι είναι να κρατάμε το τελικό αποτέλεσμα στα χέρια μας αλλά και ο ενθουσιασμός των παιδιών όταν παίζουν με αυτό. Είναι απλά το καλύτερο συναίσθημα!